JOICO K-PAK Style

K-Pak Style

Et plejende og beskyttende finish

Når håret er skadet, kræver det specialdesignede stylingprodukter, som imødekommer individuelle behov for beskyttelse, genopbygning eller genoprettelse af hårets sundhed og glans. K-Pak seriens styling- og finishprodukter gør det, de skal, uden at beskadige håret yderligere.

Smoothing Balm

En beskyttende behandling, som aktiveres ved varme. Den retter og udglatter håret samtidig med, at den beskytter det mod varme og miljømæssige skader. Dertil kommer, at den holder på fugten i håret, forsegler kuticula og virker selv i fugtigt vejr. Anvendes i nyvasket, håndklædetørt hår.

200 ml

Protect and Shine Serum

En dråbe eller to er nok til at gøre underværker på håret. Anvendes serummen i tørt hår, er det nemt at tæmme krus og definere håret. Anvendes den i nyvasket, håndklædetørt hår, beskytter den effektivt håret mod varmepåvirkning og forsegler kuticula, så håret fremstår sundt, glansfuldt og velplejet.

50 ml

Thermal Design Foam

”Vægtløs volumen” er det, som bedst beskriver dette skumstylingprodukt. Den giver håret et fleksibelt medium hold, når det føntørres – uden at håret på nogen måde føles groft eller stift. Skummen tilføjer glans og struktur til håret og beskytter samtidig mod termisk styling. Anvendes i håndklædetørt hår.

300 ml

Reconstructor Vapor Fuel

Revolutionerende keratinolie til Joico Styler. Olien transformeres i varmen fra styleren til en dybdevirkende damp, der helt ned på molekyleniveau trænger ind i kernen på hvert enkelt hårstrå og genopbygger håret fra bunden. Samtidig beskyttes håret effektivt mod slitage og udtørring.

300 ml

Liquid Reconstructor

En let formulering, som er velegnet til tyndt og fint hår, som er skadet, tørt, livløst og har brug for ”nyt liv”. Indeholder Quadramine Complex, en unik kombination af proteiner med lav molekylevægt, som genopretter hårets keratinindhold og sikrer, at håret genvinder sin oprindelige styrke og sunde tilstand.

300 ml