JOICO K-PAK Treatment

Førstehjælp til slidt og stresset hår

Joico har skabt en serie af hårkure, som er blevet verdenskendt for sin evne til at pleje og genopbygge tørt, livløst og kruset hår. Hårkurene imødekommer forskellige udfordringer og kan anvendes i kombination eller hver for sig. En af seriens store helte, K-Pak Deep Penetration Reconstructor, er blevet kåret som verdens bedste hårkur ved Stylist Choice Award hele 15 år i træk.

Deep Penetrating Reconstructor

En kraftfuld kombination af aminosyrer genopbygger og styrker stresset hår og bringer det tilbage til en sund tilstand – efter kun én behandling. Hemmeligheden findes bl.a. i den høje koncentration af antioxidanter og fedtsyrer, som trænger dybt ind i håret og reparerer skaderne. Kuren forhindrer også farve i at falme ved at genopbygge håret indefra, hvilket giver farvemolekylerne noget at hæfte sig fast på igen. Håret tager bedre imod styling, hvilket giver en bedre elasticitet, glans og blødhed.

50 ml og 150 ml

Intense Hydrator Treatment

En dybt nærende behandling, som giver øjeblikkelig hydrering til hår, som ”gisper” efter fugtighed. Kuren blødgør, udglatter, fjerner krus og forsegler kuticula og forbedrer elasticiteten, strukturen og glansen. PH-værdi 3,5.

50 ml og 150 ml

RevitaLux

En enestående kur, som øjeblikkeligt reparerer selv gamle skader på håret. Dertil kommer, at den fordobler hårets modstandsdygtighed overfor fremtidige skader og beskytter mod, at hårfarven falmer (med 94 %). Takket Joicos Keratin Peptide Complex bestående af bl.a. jojobaolie og aloevera-ekstrakt lægger RevitaLux en slags plaster på håret for at beskytte mod skader og yderligere dehydrering.

50 ml, 150 ml og 480 ml