Joico K-PAK Care

Nyt liv til skadet hår

Når håret er slidt af stylingjern, hårtørrer, kemisk farvning og afblegning, er hjælpen nær. Joico K-Pak er det ultimative inden for genopbygning, hydrering og beskyttelse. K-Pak stopper håret fra at knække og gør det sundt og glansfuldt på ny. Samtidig sikrer det, at både farve og styling holder længere

Shampoo

Behandler de beskadigede hårstrå fra rod til spids og tilfører dem deres manglende keratin. Hårets elasticitet, styrke og glans genorettes med shampooens stærke kombination af den unikke antioxidant, Bio-Advanced Peptide Complex og Keratin Silicone, Vitamin E og Aloe Vera. Lad gerne shampooen sidde i håret i 5 minutter. Anvend den sammen med K-Pak conditioner for det bedste resultat.

300 ml og 1000 ml

Conditioner

Med det avancerede Bio-Advanced Peptide Complex går denne conditioner målrettet efter de beskadigede områder og reparerer dem. Keratin Silicone Complex indkapsler det beskadigede hårstrå og leverer intens fugtighed og glans. Conditionerens unikke letvægtsformel sikrer, at håret ikke bliver tungt eller fedtet. Anvend den sammen med K-Pak shampoo for det bedste resultat.

300 ml og 1000 ml

Clarifying Shampoo

Dybderenser håret; fjerner mineralle ophobninger, stylingrester og snavs. I modsætning til lignende produkter, suger denne shampoo ikke energien ud af håret. Det efterlader det gennemfugtet og glansfuldt – og nemmere at redde igennem, selv i våd tilstand. Shampooen er tilsat det eksklusive Bio-Advanced Peptide Complex – en eksklusiv blanding af proteiner, der skaber balance og beskytter håret fra rod til spids. Særligt velegnet til svømmere og før kemiske behandlinger fora t opnå de bedste resultater.

300 ml