Hot Brush

Mere end bare en børste

Hot Brush er børste og glattejern i ét. En moderne styler, der glatter håret uden at gøre det fladt, og som også kan bruges til at skabe let fylde og bevægelse i håret. Børsten udsender varme, imens du reder håret, så det efterlades glat, blødt og skinnende op til fem gange hurtigere end et almindeligt glattejern. De bløde børstepigge masserer hovedbunden og sikrer, at varmen fordeles optimalt. Der er i designet lagt vægt på ergonomien, hvilket betyder, at den ligger godt i hånden og er behagelig at bruge

Sådan glatter du

Start med at frisere håret med en almindelig børste. Del håret ind i sektioner, og træk styleren langsomt igennem hver sektion – start ved hovedbunden, og træk styleren ned mod hårets spidser. Gentag på resten af håret. Håret efterlades blankt og glat.

Sådan skaber du volumen

Start med at frisere håret med en almindelig børste. Inddel håret i mindre sektioner, og placer så styleren under den enkelte sektion, og løft opad. Sørg for, at stylerens børstepigge trækkes hele vejen igennem hårsektionen. Gentag på resten af sektionerne. Afslut med at lave din skilning på toppen, og træk styleren langsomt igennem fra hårbunden og i frisurens retning.