Om hhsimonsen

HH Simonsen har eksisteret siden 2003, hvor tre frisørvenner sammen startede firmaet. Med et solidt udgangspunkt i den sydvestjyske muld ved Skærbæk, leverer vi nu professionelle styling tools, hårprodukter, børster og meget andet til både frisørsaloner, stylister og private. Vores store passion for frisørfaget gør, at vi stadig er udøvende og derudover underviser både i Danmark og internationalt.

Vi er her endnu

Der kan ske meget på 17 år. Tænk bare på, hvad der er sket i dit eget liv siden 2003. Meget har ændret sig i verden, i frisørbranchen og i vores lille firma siden HH Simonsen startede. Men heldigvis er der også ting, der har så dybe rødder, at de står fast, uanset hvilken vej vinden blæser.

HH Simonsen er 100% privatejet og stadig drevet af de tre venner, der stiftede firmaet. ”HH Simonsen er jo vores fælles drøm, og jeg kan slet ikke forestille mig, at vi ikke skulle fortsætte. Vi er jo slet ikke færdige endnu,” siger Claus Nissen, der sammen med Lisbet Simonsen og Hans Schmidt startede firmaet. Siden har de tre fået Stig Jensen med ombord i ejerkredsen.

Ifølge Claus Nissen betyder det også noget for deres måde at drive forretning på, at de tre stiftere stadig er i firmaet. Han mener, at man har endnu større fokus på at være en ansvarsbevidst og loyal samarbejdspartner, når firmaets ry er så tæt forbundet til en selv.

“UNDERVISNING OG UDDANNELSE ER EN VIGTIG DEL AF HH SIMONSEN”

“HH Simonsen er så stor en del af os, at firmaet selvfølgelig skal ”opføre sig” lige så godt, som man kan forvente af ordentlige mennesker og gode venner,” siger Claus Nissen.

Passion for faget

Man kan ikke tage frisøren ud af frisøren. I hvert fald er både Claus Nissen og Lisbeth Simonsen stadig udøvende, og det i en grad, hvor de begge deltager i shows og undervisningsevents over det meste af verden. Både fordi de har svært ved at lade saksen og krøllejernet ligge, men også fordi ambitionen altid har været at højne niveauet i branchen. Og det gør man bedst ved at holde sig opdateret, være i øjenhøjde med kollegaerne i landets saloner og ved at lære fra sig. Det betyder også, at undervisning og uddannelse er en vigtig del af HH Simonsens portefølje. I forbindelse med undervisningen er Claus Nissens primære fokus på klipning og for eksempel serien af sakse, der er skabt i fællesskab med den anerkendte producent Excellent Edges. Lisbet Simonsen har det overordnede ansvar for styling og HH Simonsens lange række af elektriske styling tools.

Lisbet Simonsen, frisør, stylist og medejer

Claus Nissen, frisør, stylist og medejer

Hans Schmidt, frisør, CEO og medejer

Stig Jensen, økonomichef og medejer