WORKSHOPS

EN PASSION FOR AT UDVIKLE FRISØRERS TALENT MED CUTTING-EDGE UDDANNELSER.

Uddannelse er vigtigt. Det er også inspirerende og berigende. Derfor er vi hos HH Simonsen engagerede i at udvikle talent hos frisører verden over. Vi udforsker nye idéer og metoder og tager dine evner – fra klipning til styling – til helt nye højder. Vi tilbyder kurser på alle niveauer – fra grundlæggende klippeteknikker til kreative og eksperimentelle udtryk. Vær med – og overrask dig selv.

CURLY CUTTING

#1 LET CURLS BE CURLS

Vi kender alle til kampen og udfordringerne i at klippe og style krøllet hår. Mange kvinder har krøller, men ved ikke hvordan de skal tæmme dem og mange frisører er ikke ordentligt trænet i at klippe krøller – og arbejder derfor på instinkt alene. Denne workshop giver dig indsigt i krøllernes verden. Du bliver taget igennem de grundlæggende teknikker i at klippe krøllet hår, forskellige klippemetoder og hvordan det styles korrekt. Kort sagt, giver workshoppen dig værktøj til at klippe krøllet hår med stor kontrol og evne.

Varighed: 7 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#2 CURLS ’N STRAIGHT

Hvis du drømmer om at mestre krøllet hår til perfektion – fra bløde bølger til definerede krøller – går denne workshop i dybden med netop de evner og vigtigheden i at klippe i trekantsinddelinger, når man klipper krøller. Workshoppen fokuserer på to specifikke frisurer til krøllet hår, som du kan tage med tilbage til din salon og bruge på dine kunder. En af frisurerne er skabt til at matche både krøllet og glat hår, så den passer til enhver kunde du har.

Varighed: 8 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

MEN’S CUT

#1 MEN’S CUTTING CLASS

Vores herre-klippekursus indeholder alle elementer af herreklip, såvel som traditionelle barberingsteknikker, såsom saks over kam og skægklipning. Vi arbejder med  forskellige klassiske elementer og udfører et bredt udvalg af styles til mænd.

Varighed: 5 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#2 CREATIVE EXPRESSION

Det andet kursus fokuserer på kreativt udtryk og lærer dig at oversætte grundlæggende teknik til personlig, individuel stil. Kurset fokuserer også på at variere teknikker, og vi gennemgår et bredt udvalg af frisurer.

Varighed: 5 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

WOMEN’S CUT

#1 UNDERSTANDING TEXTURE

At skabe tekstur og klippe i tørt hår bliver mere og mere vigtige metoder at mestre, når kunderne drømmer om hår der er alsidigt, men let at style og holde.

I denne workshop fokuserer vi på hvordan man både forstår og møder kundernes ønsker, når det kommer til at tilføre tekstur, klippe i tørt hår og at give håret et personligt touch. Trin for trin guider workshoppen dig igennem teksturklipningens verden og hvordan du bruger din intuition mens du klipper. Du bliver også introduceret til Excellent Edges, som designer sakse, der giver dig stor kreativ frihed og usammenlignelig kvalitet.

Varighed: 3,5 timer.
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#2 CLASSICAL LINES

Klassiske lige linjer har altid været en del af hårmoden og klæder kvinder i alle aldre og med alle typer hår og hovedformer. Og klassiske linjer behøver jo ikke altid være lige – de kan være konkave, konvekse, ja selv diagonale, som vi kender det fra ’point cutting’ klippemetoderne.

Workshoppen er delt op i tre segmenter: ergonomisk kropsholdning, ’point cutting’, og variationer af klassiske linjer og den effekt, disse kan have, afhængigt af saksen der bruges. Ofte bruger vi nemlig sakse der ikke har den nødvendige styrke og klippeevne der skal til for at klippe klassiske linjer hurtigt og nøjagtigt. At klippe page, graduering, lige pandehår eller saks over kam er alle metoder der får nyt liv i dette kursus.

Varighed: 3,5 timer.
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#3 UNDERSTANDING HAIR MANIPULATION

Vi ved, at hår ikke altid falder eller bevæger sig præcis som vi gerne ville have det, hvilket kan give både dig og din kunde en udfordring, når det kommer til at style håret. Hemmeligheden bag at manipulere håret til perfektion? At klippe i tørt hår, hvilket lader dig flytte det i lige den retning du ønsker og give den færdige frisure mere eller mindre volumen. Vi ved også, at det kan være udfordrende at klippe helt lige linjer – og hvordan korrekt designede sakse og simple teknikker kan arbejde sammen for at skabe perfekte og snorlige linjer med kun få steps.

Med brug af Excellent Edges sakse, der har den klippeevne der behøves for at kontrollere og manipulere håret, lærer denne workshop dig hvordan du når til lige netop det resultat, som din kunde drømmer om.

Varighed: 3,5 timer.
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#4 EMOTIONAL INTELLIGENCE

Du kan mestre alle tekniske evner i verden, men en helt afgørende kvalitet, der vil tage dine evner til helt nye højder, er ’emotionel intelligens’. Noget, du træner gennem mange års erfaring, men er værd at have i baghovedet fra din første dag i salonen.

I denne workshop lærer du at klippe struktureret i vådt hår med stor præcision og hvordan man klipper graduerende former. Sidst, men ikke mindst, arbejder vi på at klippe i tørt hår, for at forstå følelsen af ’flow-klipning’. Som vi gennemgår disse tekniske evner, arbejder vi samtidig på din ’emotionelle intelligens’, for at du kan nå dit fulde potentiale som frisør.

Varighed: 7 timer inkl. 30 min pause.
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#5 SHORT HAIR DON’T CARE

Kort hår har aldrig været mere alsidigt. Om det er et blødt klip, en pixie-frisure, eller at løfte håret til ‘lob-længde’, så kan det være befriende at sige farvel til de lange lokker. Frisuren der er både flatterende og let at holde er et tidløst valg, og vi kender alle til øjeblikket hvor en kunde er klar til en stor forandring.

Dette kursus lærer dig ‘must-know-teknikkerne’ til at skabe og forme korte klip, der er elegante og feminine – og hvordan du sikrer dig at frisuren passer til din kundes hovedform. Med et par enkle steps er du helt klar til at skabe en kort frisure, der føles klassisk og moderne på samme tid.

Varighed: 5 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#6 TECHNIQUE & MESSY HAIR

Gennem tiden er hår-trends kommet og gået. Fra lige linjer og grafiske frisurer til bløde bølger og definerede krøller. Lige nu er trenden frisurer der er afslappede og simple – tænk ubesværet elegance. Hår, der er let at style, så man kan give det et personligt touch.

Denne workshop lærer dig enkle men effektive teknikker, der kan tilføre bevægelse til en frisure og give et perfekt, ’rodet’ udtryk. Vi arbejder med hvordan du kan udfordre dine egne evner og hvordan du kan bruge dine sakse på nye, kreative måder.

Varighed: 6 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

STYLING WORKSHOP

#1 BECOME A MASTER

Du får en kort introduktion til HH Simonsen og virksomhedens udvikling over de seneste 16 år. Vi gennemgår vores produkter og forklarer deres teknologiske grundlag og deres funktionalitet.

Herefter slipper vi kreativiteten løs og giver dig tips og tricks til hvordan du kan bruge vores forskellige stylers, inden vi slutter af med en freestyle-session. Efter workshoppen, vil du kunne opnå perfekte resultater med vores ‘Rod familie’ og blive en endnu bedre ambassadør for denne specifikke serie.

Varighed: 3 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.

#2 BECOME A MASTER

Du får en kort introduktion til HH Simonsen og virksomhedens udvikling over de seneste 16 år. Vi gennemgår vores produkter og forklarer deres teknologiske grundlag og deres funktionalitet.

Herefter bruger vi forskellige stylers fra ROD-serien til at skabe to stylinger på dukkehoveder, som inspiration til hvordan du let og enkelt kan skabe smukke stylinger, der holder hele natten lang.

Varighed: 3 timer inkl. 30 min pause
Vær venligst klar 15 minutter før start.